Contact

manuela varzaru psiholog

Psiholog Manuela Varzaru

Cabinet psiholog Bucuresti

Sunt psiholog clinician, consilier și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, specializat în psihoterapie individuală pentru adulți și psihoterapie de cuplu.

Sunt preocupată în activitatea mea profesională de profunzimea schimbărilor pe care oamenii le pot face dar și de modalități prin care aceste schimbări să se producă mai curând în viața lor. Psihoterapia pe care o practic este inovativă, de profunzime și în același timp orientată către soluții, integrând tehnici din mai multe direcții terapeutice, precum: Solution Focused Brief Therapy, Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Mindfulness și Identity-Oriented Psychotrauma Therapy.

Suferința emoțională este mai des întâlnită decât credem, iar efectele ei se simt în viața de zi cu zi. Nimeni nu este indiferent la urmele adânci pe care le poate lăsa o relație neîmplinită sau un eveniment nefericit.

Prinși în maniere neproductive de gândire, critică și autocritică, hipercompetitivi, centrați pe eșec, de cele mai multe ori starea de bine ne scapă printre degete.  Psihoterapia este un serviciu ce se accesează de regulă o dată în viață, reduce timpul de rezolvare a problemelor și aduce claritate vieții.

Eu sunt aici, să îți ascult povestea și să te susțin.
Voi pune umărul ca ție să îți fie mai bine, te voi ajuta să dai un nou sens experienței tale, un sens original, propriu, vindecător.

SERVICII OFERITE

  • Consiliere și psihoterapie, individuală și de cuplu
  • Evaluare psihologică pentru proces
  • Practică psihologică pentru studenții la Psihologie
  • Avize psihologice

Contactează-mă

Lasă un mesaj

Bld. Decebal nr.1, bl H2, Sc 5, et 1, ap 123, Sector 3, București